PROFF CLUB MANAGER

Det er det der oftest sker, når klubberne kommer til os - og der skal ikke så meget til før det hele udvikler sig i fremadgående retning.

Økonomi er altid en kæmpe udfordring i foreningerne, og det er en væsentlig årsag til at man i perioder gearer ned, sorterer fra, ændrer prioriteringerne på træner/instruktørsiden, eller årsagen til at man ikke har en virkelig dygtig træner ansat, eller administrativ personale ansat til at styre økonomi og medlemskartoteket. Man har simpelthen ikke råd.

Jeg har været træner 25 år i eliteidræt, og mange år som aktiv selv. Jeg påstår jeg kender alle de udfordringer bestyrelserne og medlemmerne sidder med, når de forsøger at få økonomien til at hænge sammen. Jeg har været i Danmarks bedste klubber og har ligeledes gearet ned i perioder og har været ansat i mindre klubber med andre målsætninger end lige at være de bedste. Og hver klub har haft sin fantastiske charme. Og sikke en herlig rejse det har været.

Men ganske få klubber har haft modet til at skabe det ekstra, for at få enderne til at hænge sammen, især når økonomien har haltet lidt bagefter. Det har oftest resulteret i ændrede aktivitetstilbud, fuldtidstrænere er opsagt eller er gået ned i løn. Det ekstra, der har været med til at skabe noget unikt, er blevet barberet væk.

Jeg synes man har mistet en masse ved ikke at sætte "det hele" lidt i system.

Jeg forstår godt at det kan virke uoverskueligt, og det er faktisk her mit mål er klart og tydeligt. Jeg har sat et koncept op, der er virkelig effektivt. Et koncept som jeg ville ønske jeg havde haft hjælp af, da jeg selv var klubleder. Så jeg ikke skulle løbe alle opgaverne op selv. Jeg har ganske simpelt bygget et system til dig, som jeg ville ønske jeg selv havde, og der er to stærke og klare formål.

Jeg ved, nu med en del års erfaring i at hjælpe klubberne, at der er store muligheder, og at effekten er massiv.

De to største formål med mit klubkoncept er:

1: Skabe økonomisk overskud til klubben

2: Skabe branding i lokalområdet, så klubben/foreningen bliver synlige for befolkningen og lokalpolitikerne.

 

Det er det der er udgangspunktet i mit koncept, men der er mange andre meget positive effekter af min måde at arbejde med konceptet på.

1: Jeres klub vil opleve stor medlemstilgang og fyldte hold med ventelister.

2: I vil opleve en stærk klubånd og en stærk fællesskabsfølelse.

3: I vil opleve at mange flere hænder, vil hjælpe med at bære klubben frem.

4: I vil kunne sætte jer mål og nå dem.

5: I vil kunne sætte mål om at konkurrere og vinde kampe, stævner og turneringer.

6: I vil kunne skabe et fantastisk aktivitetstilbud til medlemmerne.

 

Tordenskjolds soldater

Har du været inde i klublivet, så ved du også er det til tider kan være utroligt hårdt, men du kender også til de store glæder der er forbundet med klubarbejdet.

Om det er børn, der trives i aktiviteterne og i træningen, eller det er voksne der skaber bånd og fællesskaber.

Det er det, det drejer sig om.

De stærke oplevelser som ingen nogen sinde kan tage fra os.

Når jeg selv tænker tilbage på de mange år jeg selv har trænet aktivt i foreningslivet, så er der så utroligt mange stærke oplevelser. Sjove, herlige oplevelser som har betydet så meget for mig gennem hele min opvækst og i mit voksenliv. Jeg kan faktisk med hånden på hjertet sige at jeg ikke var hvor jeg er i dag, hvis ikke jeg havde haft min sport og mine trænere at læne mig op ad.

Det er utroligt værdifuldt, både for børn og voksne, og det er det vi skal fastholde og skabe mere af.

Foreningslivet har en ufattelig vigtig værdi for os, derfor er det utroligt vigtigt for mig at støtte op.

 

I mit koncept starter vi med at skabe effektive indsatser fra dag et.

Du bliver en del af klubnetværket "PROFF-CLUB-MANAGER". Du bestemmer dit niveau, og hvor meget du vil gå ind i konceptet. Måske vil du tage det stepvis og mere roligt. Du har stadig del og gavn af mit koncept og min erfaring. Det er helt op til dig. Og selvfølgelig kan vi strikke tingene sammen så det bliver helt individuelt.

 

Der er flere indgange til mit koncept.

Du kan kontakte mig som cheftræner, klubchef, klubleder eller bestyrelsesmedlem med ansvar for lignende. Vi kan tage snakken individuelt, mødes på mit kontor, eller du kan invitere mig ud for at se dine forhold. Du har også mulighed for at invitere mig med til jeres bestyrelsesmøder, så skal jeg komme med en præsentation og bidrage til en god snak. Hvis jeres vedtægter tillader det, kan jeg blive en del af bestyrelsen med fokus på sportslig og forretningsmæssig udvikling, Send mig en mail, så ser vi om vi kan få et match.

 

Jeg har ligeledes udviklet et forløb, der giver klubledere, trænere og bestyrelsesmedlemmer den viden der skal til for at skabe en massiv udvikling i klubberne.  Jeg har udviklet 3 trin. Det første er gratis og det er frit for dig at deltage.

 

CLUB-CONSULT - (CC) - GRATIS (4 x 1 timers møder - et møde pr. kvartal)

Her får du rigeligt med viden, vi sparer om hvor du og din klub er, hvad der skal til for at nå næste niveau.

 1. Du lærer at skabe fyldte hold, medlemstilgang og en stærk klubånd.
 2. Du lærer markedsføringen, der virker i dit lokalområde
 3. Du lærer at udnytte de gratis markedsføringsplatforme der virker bedst.

 

Skriv en mail for nærmere information og lad os booke dit første møde.

 

CLUB-MANAGER-B (CMB) PRIS: 17.995,- (10 x 4 timers undervisning) en halv dag om måneden (fredag formiddag). 

 1. Du lærer hvordan du opstiller mål for din forening
 2. Du lærer hvordan du skaber økonomisk overblik, med budgetter og økonomistyring
 3. Du lærer hvordan du markedsfører dig så du har fyldte hold med ventelister
 4. Du lærer hvordan du kommunikerer til medlemmer og stockholders
 5. Du lærer hvordan du tiltrækker dygtige trænere og instruktører til din undervisning
 6. Du lærer hvordan du brander din forening så foreningen er synlig i lokalområdet
 7. Du lærer hvordan du gør dig attraktiv for sponsorer og investeringspartnere
 8. Der er opgaver mellem undervisningerne, der er adgang til undervisningsmaterialet online, der er adgang til de videoer der produceres i undervisningen.

 

CLUB-MANAGER-A (CMA) PRIS: 24.995,- 10 x 4 timers undervisning + 10 x 3 timers intenst praktisk arbejde. En dag om måneden. 

 1. Som proff club manager, får du ikke kun viden om hvordan du skaber grundlaget for din forening. Du får også muligheden for at arbejde intenst med den viden og erfaring du får. Det teoretiske arbejde, suppleres med et effektivt arbejde i dit netværk af klubledere.
 2. Du lærer hvordan du implementerer de mål du opstiller for din forening
 3. Du lærer hvordan du skaber økonomisk overblik, med budgetter og økonomistyring
 4. Du lærer hvordan du markedsfører dig så du har fyldte hold med ventelister
 5. Du lærer hvordan du kommunikerer til medlemmer og stockholders
 6. Du lærer hvordan du tiltrækker dygtige trænere og instruktører til din undervisning.
 7. Du lærer hvordan du brander din forening så foreningen er synlig i lokalområdet.
 8. Du lærer hvordan du gør dig attraktiv for sponsorer og investeringspartnere.
 9. Der er opgaver mellem undervisningerne, der er adgang til undervisningsmaterialet online, der er adgang til de videoer der produceres i undervisningen.

 

Tilmelding:

Tilmelding på e-mail info@ko-produktion.dk.

Der optages løbende

Se undervisningsplan/datoplan

 

Betaling:

CLUB-MANAGER-B (CMB) - PRIS: i alt for 10 måneder: 17.995,-

Betaling via månedlig opkrævning 10 opkrævninger a 1.995,-

CLUB-MANAGER-A (CMA) - PRIS: i alt for 10 måneder: 24.995

Betaling via månedlig opkrævning 10 opkrævninger a 2.695,-

 

Priser er ex moms.

 

Send en ansøgning til

KO-PRODUKTION

info@ko-produktion.dk

 

 

 

 

Your Order

Ingen varer i kurven.