PRODUKTER

Vi producerer og monterer alt i skiltning og facader. Skilte med LEDbelysning, pyloner, konturskårne bogstaver, logoer og meget mere.

Vi leverer og producerer alt til din butik fra gadesælgere, snapframes, menukortholdere, flex prisskilte og meget mere. Vi har et stort katalog indenfor messeudstyr, kontorartikler, plakatrammer mv. Kontakt os for nærmere informationer.

Vi producerer og designer alt til dit reklamebanner. Meshbannere, stormmesh, presenning og meget mere. Klar til at du selv kan montere, eller vi kan komme ud og montere det for dig.

Vi designer og producerer alt i folie og foliemærker. Folie konturskåret til butiksvinduer, folie til bilreklamer eller foliemærker printet med tekster og logoer. Alle størrelser fra små runde eller ovale logomærker til udstyr, gaveæsker og meget mere, til store folieflader, afdækningsfolie med videre.

Vi trykker på alt også dit arbejdstøj og sportstøj!

Vi har stor erfaring i tryk på tøj og vi gør en stor ting ud af hele tiden at have transfer klar til dine produkter. På denne måde kan vi levere fra dag til dag, og du og dine medarbejdere kan få tøj med logo at arbejde i. Vi har specialiseret os i kvalitetstryk der også holder på badetøj. Vi trykker for landets svømmeklubber, og førende svømmesportsforretninger. Dit garanti for et stærkt produkt der holder!

Førende brands, tekstil og profilbeklædning

Vi har stor erfaring i leverance af brands og profilbeklædning. Lad os høre hvad dine ønsker, behov og budget er til og vi vil sammensætte den rette løsning til dig, din forretning og idrætsforening.

Vi broderer på alt fra caps til poloer og arbejdstøj. Højkvalitets broderi, der sikrer et stærkt og eksklusivt udtryk på dine varer. Vi broderer på stort set alt. Tag kontakt og hør mere.

Vi trykker på alt fra papirartikler til pp vejrbestandigt materiale. Visitkort, postkort, A5 flyers, A4 flyers, A3 poster, A2, A1 og meget større. Alt kan i princippet lade sig gøre. Vi leverer og designer stort udvalg af hæfter, blokke, blade og bøger. Lad os høre nærmere om dit behov og lad os komme med et stærkt tilbud.

Vi producerer et væld af reklameartikler til din virksomhed eller forening. Kopper, krus, glas, drikkeflasker, kuglepenne, isskrabere og meget mere. Findes der ikke produktlink til det produkt du søger lige nu, så tag kontakt, - vi har formentlig det du søger i vores portefølje.

Vi producerer beskyttelse og værn. Mundbind med firma- eller klublogo, foliemærker med logo og tekster samt håndspritstandere med tekster og logoer. Vi hjælper gerne med et kreativt løsningsforslag til dine udfordringer med værn og beskyttelse.