Pas på din badehætte

Pas godt på din badehætte 🙂

 

Intet er mere ærgerligt, and at du har ventet uger på at få din badehætte med klublogo og navnetryk, og så ved første forsøg, får man revet sin badehætte i stykker, og du skal vente igen, eller du skal nu svømme i en andens hætte eller en badehætte uden navnetryk :-/ øv.

 

Men du kan sagtens passe lidt på, og så kan din hætte holde i årevis.

Badehætten komme med klubtryk og måske dit navnetryk, og hvis du mærker efter er badehætten lidt glat på overfladen. Det skyldes talkum, som gør at badehætten ikke klistrer sammen, efter at at den har være i trykmaskinen.

Talkum gør at badehætterne ikke klistrer.

 

Pas på skarpe og lange negle

Langt de fleste årsager til at badehatten revner, er at du har skarpe negle. Vær derfor særligt forsigtigt, hvis du har skarpe og lange negle. Det betyder jo ikke at du skal klippe neglene helt ned, for at svømme med badehat, men blot at du skal være forsigtig.

 

Vær eventuelt to om at sætte badehatten på.

Du kan selv holde badehatten på panden, hvor du vil have den siddende, og få så en kammerat til at hjælpe dig med at trække den over hovedet til nakken. PÅ den måde undgår du igen at fjumre rundt, få hold i nakken og at badehatten sidder helt skævt.

 

Du har sikkert set de store svømmere sådan lige flukst smide badehatten på hovedet, men de har også øvet sig rigtig meget, ligesom med selve svømningen. Når man øver sig bliver man rigtig god.

 

Så lige lidt til sidst.

Vi vil så gerne have at du har stor glæde af dine badehætter i så lang tid som muligt.

  • Skyl din badehætte med rent vand (ikke det fra bassinet)
  • Tør din badehætte efter brug.
  • Brug evt. lidt (meget lidt) talkum (det kan dog gøre den lidt sværere at tage på igen). Ha en halv teskefuld talkum i en pose og smid den tørre badehætte i posen, når du ikke skal bruge den.
  • Pas på lange negle
  • Vær evt. to om at tage badehatten på.

 

Rigtig god fornøjelse

KO-PRODUKTION

 

 

 

 

 

 

 

Your Order

Ingen varer i kurven.