KARSTEN OLESEN

Indehaver af
KO-PRODUKTION

Port 5

Specialer:
Produktion - grafisk design - foto - salg - markedsføring

 

Jeg ønsker dig hjertelig velkommen!

Jeg ser det som en ære, at producere præcis de produkter du skal bruge til din salg eller markedsføringsstrategi.

Gennem mere end 30 år har jeg arbejdet med elitesport og træning af elitesportsudøvere. Jeg tar mine erfaringer fra elitesporten med i mit arbejde med mine kunder. Det kommer formentlig tydeligst til udtryk ved en relativt tydeligt søgen efter mål og retning. Hvad skal du med din virksomhed, hvad skal resultatet være på kort og lang sigt og hvilke metoder benytter vi os af for at nå målet?

Jeg startede i reklamebranchen som skiltemaler hos Ole Nielsen skilte i Esbjerg i slutningen af 80´erne. Her fik jeg en enestående læretid i branchen med Poul og Ole i produktionen. En kreativ og fantastisk læreplads.

I 2018 startede jeg mit arbejde som portrætfotograf, med afsæt i sportens verden. Jeg er pt. under uddannelse som portrætfotograf på fotografuddannelse.nu. - en fantastisk uddannelse der virkelig giver mig fotografiske udfordringer.

Jeg arbejder pt. på en udstilling som skal løbe af stablen i efteråret 2020. Titlen er DEDIKATION, se mere. Her tager jeg billeder af sportsfolk i deres rette miljø, med fokus på intensitet og power. Jeg glæder mig voldsomt til at præsentere udstillingen for dig også.

Jeg nyder at arbejde efter et tydeligt defineret mål.

Jeg tar gerne et uforpligtende møde med dig, så kan vi se om vi skal arbejde sammen om at udvikle din forretning.

Med venlig hilsen

Karsten Olesen

 

Link til Port 5

Karsten Olesens portfolio på Instagram

LinkedIn

Link til KO-PRODUKTIONs portfolio på Instagram