Mit mål er at skabe helt særlige og stærke portrætter af dig - og det lykkes ofte at ramme helt plet.

Om det er et headshot til din virksomhedsprofil på din hjemmeside, til dine sociale medier, til ansøgningen eller til dit visitkort, så hjælper jeg dig med at finde dine stærkeste sider og fremhæve det der skaber præcist det portræt der vil gøre forskel. Et uformelt, professionelt afslappet miljø og fokus på det helt rigtige udtryk med en stærk instruktion.

I portrætsessionen hvor vi har mere tid, har vi muligheder for at skabe stor dybde, et stærkt nærvær og stor intensitet. Vi kan arbejde med de sider af dig, din familie eller dine venner, som skabet fotografiet du vil have hængende i mange år fremover.

I sportsportrættet skaber jeg historien om dig og din sport. Nogle gange er det med udstyr, andre gange blot dig og din krop. Du har det tøj på du konkurrerer i eller træner i, eller vi skaber store kontraster med habitter og badmintonketcheren, eller noget helt andet. Her skaber jeg fotografiet med dig og din sport med power, styrke og mod.

Jeg glæder mig utrolig meget til at tage dit personlige portræt.

Tag endelig kontakt hvis du vil vide mere.

Se meget mere på min facebookside her

KO 🙂

 

 

Covid-19 forbehold:

Vi tager alle forholdsregler. Der er ingen fysisk kontakt. Der skal vaskes hænder og sprittes af før og efter indgang i vores studie. Efter toiletbesøg og andet. Vi tager ingen billeder, hvis der er tegn på den mindste smule sygdom, ej heller hvis nogle har sygdomstegn i din nærmeste omgangskreds eller familie.

 

 

HEADSHOTS / BUSINESS

SPORTSPORTRÆTTER

PORTRÆTTER