FOTO

Fotos i Danmarks flotteste studie (Port 5), med en af Danmarks største rundhorisonter, hvilket giver muligheder for store grupper og større produktioner.

Portrætter, headshots, privat eller business.

Portrætter og profilbilleder til websites, sociale medier, linkedIn, Facebook mv.

Billeder af fester, konfirmationer, bryllupper, receptioner m.v.

Produktbilleder

 

Se portfolio på Instagram

Link til fotostudie Port5

Booking og forespørgsler her

PRISER:

Portræt/Headshots: 1.600,- (30-60min shoot) Vi søger det perfekte udtryk og den ønskede stil.

Studiefotos, op til 2 forskellige beklædningsstile inkl. omklædning. Billeder i høj opløsning, sort/hvid og farve. Muligheder for hjælp til design af visitkort, trykt portfolio, portfolio pdf og meget mere.

Portrætter: fra. 3.200,- (2 timers shoot). Vi søger efter de forskellige udtryk og har muligheder for at arbejde med spændende og forskellige lyssætninger.

Muligheder for at benytte makeup-artist. Fotos skydes i studiet eller "on location". Forskellige beklædningsstile inkl. omklædning. Billeder i høj opløsning, sort/hvid og farve. Muligheder for hjælp til design af visitkort, trykt portfolio, portfolio pdf og meget mere.

Bryllupper: Kirke: (5.000,-) Kirke + Portrætter: (7.500,-), Kirke + portrætter + fest: (fra 10.000,-)

Altid formøde, gennemgang af stil og location, ofte med assistent, redigerede billeder i høj opløsning. Muligheder for produktion af indbydelser, takkekort, fotobøger. Sort/hvid og farve.

Konfirmationer:

Kirke: (2.500,-), Kirke + Portrætter + biler m.v: (3.800,-).

Tilbud om formøde, gennemgang af stil og location, redigerede billeder i høj opløsning. Muligheder for produktion af indbydelser, takkekort, fotobøger. Sort/hvid og farve.

Alle priser er inkl. moms, men eks. kørsel.

Familiefoto